Cina Squeegee agul 90 Durometer - 6 'Roll pabrik jeung pabrik | Jiamei

Squeegee agul 90 Durometer - 6 'Roll

Pondok Description:

Squeegee agul 90 Durometer - 6 'Roll kualitasna, pangleyur tahan jeung panjang squeegee langgeng pikeun industri layar percetakan. squeegees kami dijieun kaluar tina luhureun elastomers kelas polyurethane, dijieun pikeun panungtungan leuwih panjang batan paling squeegees lianna.


  • Squeegee Ukuran: 50 * 9mm
  • Panjangna: 72 inci per roll
  • Ketebalan: .375 "(9.5mm) = 3/8 Width: (50mm) = 2 inci
  • jéntré produk

    Tags produk

    Squeegee agul 90 Durometer - 6 'Roll

    1

    Squeegee agul 90 Durometer - 6 'Roll kualitasna, pangleyur tahan jeung panjang squeegee langgeng pikeun industri layar percetakan. squeegees kami dijieun kaluar tina luhureun elastomers kelas polyurethane, dijieun pikeun panungtungan leuwih panjang batan paling squeegees lianna.

    squeegees kami téh awét ku edges lemes jeung uniformity tina edges. nu uniformity na edges lemes ngawenangkeun pikeun palapis seamless of tinta. anu mangrupa naha edges of squeegee kudu seukeut tur diartikeun ogé, tanpa defects. Saterusna, squeegee urang urang pisan pangleyur tahan-teu soften atawa ruksakna mun dipped di cleaners pangleyur.

    spésifikasi:

    salah roll boga 72 inci tina squeegee nu

    spésifikasi: ketebalan: .375 "(9.5mm) = 3/8 Width: (50mm) = 2 inci

    2

    Durometer nyaéta ukuran anu karasa tina squeegee karét. durometer luhur, 90, digunakeun pikeun industri grafis, utamana ku printer botol. nu printer tekstil lolobana migunakeun 70 durometer- sababaraha printer bisa resep 60 atanapi 80 Duro. nu durometer handap squeegee beuki tinta bisa kadorong asup pikeun lawon, jadi lamun resep panawaran langkung tinta pikeun sinyalna hadé atawa lamun keur percetakan puff atanapi gél, anjeun bisa make 50 atanapi 60 durometers.

    3

    percetakan squeegee asalna di wangun béda, kayaning ujung lempeng, buleud (bula irung) atanapi bevel ganda (ujung beveled ogé datangna di sudut nu beda). nu squeegee bevel dipaké ku printer botol atanapi percetakan permukaan teuas. aya printer tékstil anu make ujung bevel keur percetakan tekstil rupa.

    Packing & pengiriman barang

    微 信 截图 _20190522161437


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami