Cina JM-DR-1A Screen rak pabrik jeung pabrik | Jiamei

JM-DR-1A rak layar

Pondok Description:

A merenah, spasi-hemat, alat protable sarta pisah. Diwangun tina aluminium kalawan reainforcement riveted na dilas. Malah dipasing antara layar hartina kaayaan sarua dina mangsa drying jeung neundeun.


  • Model Number: JM-DR-1A
  • Bahan: diwangun tina aluminium
  • Spasi lapisan: 2 "/ 5cm
  • Cocog jeung ukuran pigura: 20 20 "x 24" atanapi 23 "x 31" layar
  • Ukuran packing: 154 * 61 * 10cm
  • Beurat: 23kg
  • jéntré produk

    Tags produk

    layar kotakna rak

    A merenah, spasi-hemat, alat protable sarta pisah. Diwangun tina aluminium kalawan reainforcement riveted na dilas. Malah dipasing antara layar hartina kaayaan sarua dina mangsa drying jeung neundeun.
    Aplikasi:
    Dry screens/frames
    Store screens/frames
    Transport screens/frames
    Fitur:
    diwangun tina aluminium
    Heavy-duty casters
    Apart height:2”/5cm
    Stores 20 20″ x 24″ or 23″ x 31″ screens
    package size:154*61*10cm
    weight:23kg

    ç½ ?? æ¡ ?? Ae ?? ¶å ?? ku


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami

    kategori produk