Cina Screen pabrik Printing Squeegee jeung pabrik | Jiamei

Layar Printing Squeegee

Pondok Description:

Screen kami Printing Squeegees dijieun kaluar tina luhureun Elastomers Polyurethane kelas na nu tina kualitas pangluhurna. Kabéh Squeegee kami ngajual tahan pangleyur jeung panjang langgeng.

Tips kanggo milih nu layar katuhu Printing Squeegee: Durometer ukuran Éta karasa tina karét squeegee, nu ngahartikeun sabaraha tekanan bakal dipaké pikeun lulus tinta ngaliwatan Layar bolong. The gede durometer, nu kirang ti bends karét agul, kituna teh nurunkeun durometer tina karét beuki sabeulah squeegee bakal flex.


  • FOB Harga: $ 3-30
  • Min.Order kuantitas: 1m / 1roll
  • Suplai Kamampuhan: 10,000m per bulan
  • jéntré produk

    Tags produk

    Squeegee sabeulah 

    squeegee1

    Standar ukuran: 25x5mm, 25x7mm, 35x5mm, 35x7mm, 40x7mm, 40x9mm, 50x7mm, 50x8mm, 50 × 9,50x10mm, jsb.

    Panjangna: 1000mm, 2000mm, 144 "(3660mm) / sakumaha pamundut anjeun

    Lebar: 25 mm-100mm

    Ketebalan: 5mm-10mm

    Teu karasa: 50-90A

    Warna baku: Konéng, bulao, bodas, beureum, kopi, jsb héjo, aya pikeun pamundut anjeun

    tipe sabeulah: pasagi, rounded jeung V-cut propil, jsb.

     未标题-1

    • 60 squeegees durometer anu panglemesna sadia, tur digunakeun pikeun percetakan leuwih hipu. A agul lemes flexes leuwih ti hiji agul teuas, sarta jalan pangalusna kalawan inks thinner. 60 squeegees durometer ogé anu gede pikeun percetakan dénsitas luhur saprak aranjeunna ngidinan jumlah badag mangsi gulung ngaliwatan stencil nu.

    • 70/75 squeegees durometer mangrupakeun hiji teu karasa sedeng, sarta anu paling ilahar dipake. A 70 durometer squeegee sabeulah jalan ogé kalayan ampir sagala aplikasi percetakan layar, sarta eta mangrupakeun pilihan starter hébat keur printer layar awal.

    • 80 squeegees durometer pisan kaku jeung nu gede keur gawean print langkung intricate. 80 durometer squeegees layar percetakan nu gede pikeun percetakan jeung inks percetakan layar kandel kayaning bule na plastisols opaque lianna.

    未标题-1Ujung sabeulah squeegee asalna di sababaraha wangun:

    • Alun - atanapi lempeng-ujung -  wilah squeegee anu motong datar sakuliah handap. Di handap ieu mangrupakeun jenis paling umum tina wilah squeegee sarta digunakeun pikeun langkung jobs percetakan layar umum.
    • Babak - atanapi bola-irung -  squeegees anu dipaké nalika printer perlu deposit heavier mangsi, kayaning nalika percetakan on substrat heavier atanapi nalika percetakan jeung inks istimewa.
    • Beveled  squeegees Fitur hiji sudut dina salah sahiji atawa duanana sisi sabeulah teh. Wilah Beveled nu paling mindeng dipaké nalika percetakan on substrat nu melengkung atawa henteu rata.      

    未标题-1微 信 截图 _20190522161437


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami