China Plastic Spatula factory and manufacturers | Jiamei

Spatula Plastik

Pondok Description:

Spatulas tinta anu alat konci pikeun sakabéh Profitability ku cara tetep distribution tinta anjeun bersih, gampang, sarta gancang


  • Jumlah modél: JM-13B
  • color: yellow,white,blue,red, black
  • material: plastic
  • blade length: 120mm
  • jéntré produk

    Tags produk

    spatula palastik

    Ink Spatulas anu alat konci pikeun sakabéh Profitability ku cara tetep distribution tinta anjeun bersih, gampang, jeung fast.A fléksibel agul ngamungkinkeun pikeun aplikasi tinta gampang dina layar nyieun jumlah husus pisan gampang ngatur. Sampurna pikeun aduk inks plasmagel jeung cet, ngabersihan up tinta ti layar tur squeegee.

    spatula ieu husus dipaké pikeun ngusap Ink ka. Ogé dipaké pikeun warna Ink campur kode jeung stripping

    35

    Aplikasi

    36

    spésifikasi

    blade length
    (mm)
    width
    (mm)
    handle
    (mm)
    color
    120
    70
    150
    red,yellow,black,blue

    * plastic material

    * various color

    * Smooth surface, strong elasticity

    * Beautiful appearance

    未标题-2

    Main Feature

    未标题-3


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami