• Fungsi sareng panggunaan squeegee dina percetakan layar

    Squeegee mungkin sigana basajan, tapi kanyataanna squeegee mangrupakeun bagian pisan kompléks screen printing.Dina bentuk sejen dina percetakan, nyieun inks Alat mindahkeun anu squeegee, roller tinta, roller tekanan sarta lem, nu masing-masing boga fungsi unik sorangan. Dina percetakan layar, fungsi squeegee anu utama ...
    Maca deui
  • Kaunggulan tina percetakan digital sarta pilem DTF

    Kaunggulan tina percetakan digital sarta pilem DTF

    Anjog jalan dina percetakan digital - DTF Sawala ngeunaan direct-to-film (DTF, white-ink digital hot stamping) percetakan versus DTG (direct-to-clothing, direct-jet printing) ngabalukarkeun patarosan: "Naon anu keunggulan teknologi DTF?” Nalika percetakan DTG ngahasilkeun ...
    Maca deui
  • Sadaya pangaweruh bolong anu anjeun hoyong terang aya di dieu

    Sadaya pangaweruh bolong anu anjeun hoyong terang aya di dieu

    Jumlah bolong percetakan layar anu leres bakal ngajantenkeun bédana dina sadaya padamelan layar sutra anjeun. Ieu daptar jumlah bolong anu béda-béda sareng tinta plastisol anu tiasa dianggo per padamelan layar: Silk Mesh Count: 25 mesh, 40 mesh – Pamakéan: Glitter Inks. Printer layar biasana nganggo 159 U...
    Maca deui
  • Screen Printing Ringkesan Lempeng Nyieun

    Screen Printing Ringkesan Lempeng Nyieun

    Tradisional platemaking ngagunakeun métode manual, nyaeta, ngaliwatan jalan template ukiran manual, nyaeta, dina bentuk film transparan jeung teu transparan dua nagara bagian, jadi sablon kadang disebut percetakan citakan.Bagian tina substrat jeung tinta dihapus. , bagian tina plat ...
    Maca deui
  • wawasan dasar ngeunaan layar sutra scraper squeegee

    mesin percetakan layar adjustment sudut squeegee langsung mangaruhan kualitas percetakan layar téh alus atawa goréng, kabéh lulus percetakan layar dieu pikeun babagi sareng anjeun kumaha carana nyaluyukeun sudut squeegee mesin percetakan layar. Mudah-mudahan kontak awal sareng tanaga industri percetakan layar tiasa gaduh ...
    Maca deui
  • Léngkah-léngkah operasi percetakan layar, prinsip prosés dasar, sareng determinants tina jumlah tinta.

    Ayeuna mangrupikeun jaman pangwangunan anu gancang. Era anyar ieu parantos nyababkeun pangembangan téknologi anyar. Téknologi percetakan layar parantos pindah ti peradaban kuno rébuan taun ka tukang ka abad ka-20. Kiwari, éta ogé nyanghareupan tantangan jaman sareng ngalaman jaman Pain sapertos kitu. T...
    Maca deui
  • Naha mesin percetakan layar otomatis atanapi manual langkung saé?

    Kalayan kamajuan sains sareng téknologi, industri percetakan layar laun-laun mekar tina mesin percetakan layar manual ka mesin percetakan layar semi-otomatis sareng mesin percetakan layar otomatis. Meureun aya loba jalma anu mikir yén produk dicitak ku percetakan layar ma ...
    Maca deui
  • Pangaweruh Dasar Printing Screen

    Percetakan layar mangrupikeun metode percetakan utama dina percetakan stensil. Percetakan layar dumasar kana naskah asli, milih metode pembuatan piring sareng prosés percetakan sareng nangtukeun bahan percetakan anu bakal dianggo. Kusabab percetakan layar ngagaduhan rupa-rupa kagunaan, aya seueur jinis c ...
    Maca deui
  • Percetakan layar decals keramik sareng ubin rembesan

    Percetakan layar decals keramik sareng ubin rembesan

    Bahan pastel dicitak layar pikeun ngahasilkeun gambar dina decal. Lajeng ditempelkeun dina parabot keramik, sarta kelir caang dipintonkeun sanggeus roasting. Prosés ieu disebut prosés hiasan decals pastel on-glaze. Éta mangrupikeun prosés hiasan keramik kalayan sajarah panjang ...
    Maca deui
  • Prosés Screen Printing dina Pola Apparel

    Prosés Screen Printing dina Pola Apparel

    Éta ogé diperlukeun tur urgent pikeun gaya hirup ayeuna. Kalayan kamekaran ékonomi pasar sareng paningkatan kualitas kahirupan, paménta masarakat pikeun pakean, khususna kualitas pakean, rasa, pola, warna, gaya, bahan, kalebet sarat pikeun jumlah repl ...
    Maca deui
  • Screen printing piring nyieun karya

    Screen printing piring nyieun karya

    percetakan layar ngabogaan loba kaunggulan, kayaning: lapisan tinta kandel jeung sinyalna kuat, teu diwatesan ku ukuran jeung bentuk substrat, perenah lemes jeung tekanan percetakan leutik, cocog pikeun sagala rupa jenis tinta jeung fastness lampu, jsb Beuki loba lega. dipaké dina industri éléktronika, keramik Dec ...
    Maca deui
  • Faktor pangaruh tina sablon

    Faktor pangaruh tina sablon

    Percetakan layar beuki loba dipaké dina industri éléktronik, industri decal keramik jeung percetakan tékstil jeung industri dyeing. Kalayan kamajuan kontinyu masarakat, jalma ngagaduhan syarat anu langkung luhur sareng langkung luhur pikeun kualitas produk percetakan layar. Kumaha carana ningkatkeun kualitas scre...
    Maca deui
123456Next> >> Kaca 1 / 29