China Screen Printing Conveyor Dryers factory and manufacturers | Jiamei

Screen Printing Conveyor Dryers

Pondok Description:

* Sadaya aréa gawé anu sadia pikeun ngaropéa.

* Suhu jeung speed kerja tiasa adjustable

* Digital speed méteran nyandak operator pikeun ngaluyukeun speed kerja akurat

* The unsur panas nyaéta tube silikon carbide, nu boga efisiensi tinggi sumber lampu ka tegalan baju kipas knalpot eliminates ngikis nu luar

* Ieu cocog pikeun rupa carious dryer of tekstil percetakan tinta, kayaning plastisol mangsi, silika gél percetakan mangsi, tauco jeung tinta dumasar cai.


  • Model: JM-TR-1
  • Aréa pemanasan: 100x65cm
  • Lampu pemanasan IR: 8 lampu
  • Rentang temp: 0-250 gelar
  • Total kakuatan: 220v, 4800w
  • jéntré produk

    Tags produk

    Mesin torowongan Dryer
    Model: JM-TR-1
    Parameter: aréa Élmu sarta: 100x65cm speed Beubeur: 1-5m / mnt lampu IR pemanasan: 8 lampurentang temp: 0-250 gelar

    Total kakuatan: 220v, 4800w

     

    PS, Dua lampu bébas anu loyog haratis.

     

    hal nu husus

    * Sadaya aréa gawé anu sadia pikeun ngaropéa.

    * Suhu jeung speed kerja tiasa adjustable

    * Digital speed méteran nyandak operator pikeun ngaluyukeun speed kerja akurat

    * The unsur panas nyaéta tube silikon carbide, nu boga efisiensi tinggi sumber lampu ka tegalan baju kipas knalpot eliminates ngikis nu luar

    * Ieu cocog pikeun rupa carious dryer of tekstil percetakan tinta, kayaning plastisol mangsi, silika gél percetakan mangsi, tauco jeung tinta dumasar cai.

    Pakét: kayu kotak: 188 * 108 * 73cm Jilid: 1.48m³ Beurat: 150kg
     1- (2) 1- (1) 1- (4) 1- (5)

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami