China Screen Printing Drying Oven factory and manufacturers | Jiamei

Screen Printing Drying Oven

Pondok Description:

mesin nya parabot penting dina piring-pembuatan,

biasa digunakeun nepi ka garing piring layar saatos emulsion coated atawa sanggeus plat layar cuci.


  • Model: JM-DO-2
  • Baki: 5 lembar
  • Max aréa gawe: 120 * 90cm
  • Hawa Max: 75 gelar
  • Tegangan: 220v
  • jéntré produk

    Tags produk

    Drying kabinét layar
    Nami: layar drying kabinét
    Modél: JM-DO-2
    parameter:


    1. Baki: 5 lembar
    2. Max aréa gawe: 120 * 90cm
    3. hawa Max: 75 gelar
    4. Tegangan: 220v
    5. Kakuatan: 2000w
    6. Beurat: 120kg
    7. Ukuran pakét: 124 * 96 * 120cm

    fitur:                                                                         

    1. Calakan temp Sistim ngadalikeun. temp na bisa disaluyukeun nurutkeun résistansi panas layar bolong. Nalika ruang temp nyaéta 77 ℉ (25 ℃), temp na pangluhurna bisa ngahontal 172 ℉ (78 ℃).
    2. The jero dipasang kipas aliran axial ngajadikeun hawa panas dina sirkulasi, nu jaminan hiji temp sarua dina kabinet na bisa ningkatkeun efisiensi drying Samentara éta. The kipas aliran axial (husus dipaké pikeun alat-alat komputer ageung) tiasa normal dipaké pikeun ngeunaan 20.000 jam. Ieu biasana nyokot 2-4 menit ogé tegalan nu layarna coated jeung emulsion photosensitive.
    3. Ieu adopts hirarki (100 tingkat) sistem temp-nyaluyukeun; pamaké bisa ngaluyukeun temp nurutkeun hawa ambient jeung bahan béda. Bisa beroperasi nurutkeun set temp waktos Anjeun hareup kusabab fungsi memorizing otomatis na.
    4. Hal ieu kaluar liwat coated tanpa korosi na dandification. Jinis laci anu fléksibel tapi sampurna ketang. Sagala jinis layar bisa ditempatkeun na dipindahkeun flatly kalawan sisi dicitak nepi ka ngajamin lapisan napel rata.
    5. Elat pemanasan nu ngadopsi agul jeung Unit tipe newest, kalawan ganda-panas, kakuatan lemah sareng efisiensi panas tinggi. Dina waktu nu sarua, éta jaminan suhu mesin malah sangkan suhu unggal lantai malah jeung akurat.
    6. Total kakuatan ieu 800W.compared kalawan tradisional 3000-8000W kabinét, mesin ieu tiasa ngahemat daya 70-90%.
    7. Diwangun ku opat lapis cabinets, 4 pigura handap 25 "x21" (64 × 53) bisa dilaksanakeun dina waktos anu sareng, nyimpen waktos, ngaronjatkeun efisiensi.
    8. sisi batin na kaluar kabeh adopts nyemprot éléktrostatik, outlook profésional, gampang pikeun ngabersihan jeung euweuh karat.

    fitur:                                                                              

    1. controller hawa calakan, suhu nu bisa disaluyukeun kalawan bébas, max anu. hawa téh 75C.
    2. Ieu kabinét pinter nyaeta tina sealing alus
    3. Nganut plat panas newest kalayan fungsi panas double-, efisiensi leuwih
    4. plat kualitas luhur sangkan suhu unggal baki malah jeung bener.

    Aplikasi:                                                                       
    mesin ieu alat penting dina piring-pembuatan,
    biasa digunakeun nepi ka garing piring layar saatos emulsion coated atawa sanggeus plat layar cuci.
    Instructions                                                                       
    1. Turn on the switch; then the machine will indicate “F000” and the air fan works automatically.
    2. Press “+” until to “F070’
    3. Place thermometer probe on the third drawer; Check the temp after five minutes.
    4. If the temp is not right in your need, you can press “+” or “-” to increase or reduce 10 grades; Awaiting five minutes then check the temp.
    5. After adjusting the available temp, the machine will automatically save and memory your set data.
    6. It is normal that the “F” or “O” displays alternately when the machine is working.
    Reference data: When the room temperature is 77F (25C) or so, close and seal all drawers, ten minutes later after you have set, the temp indicates—
    1. Set “F050”, the temp is about 93F (34C)
    2. Set “F060”, the temp is about 104F (40C)
    3. Set “F070”, the temp is about 115F (46C)
    4. Set “F080”, the temp is about 126F (52C)
    5. Set “F090”, the temp is about 140F (60C)
    6. Set “F100”, the temp is about 167F (75C)


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami