Nepangkeun -. Shenze Jiamei Printing Screen Equipment CO, Ltd.

TENTANG KAMI

Shenze Jiamei Grup ngadeg di 1999, produsén profésional ti suplai percetakan layar jeung alat di Shijiazhuang Kota, Propinsi Hebei Province.
Salaku anggota CSPIA / CSGIA / FESPA, urang kudu salawasna paduli ngembangkeun industri layar percetakan. Produk utama gaduh bengkel sorangan bebas, sarta sistem nguji, dina urutan tetep kualitas pangalusna sarta harga kalapa pikeun konsumén di imah jeung di mancanagara.

pameran:

Urang aktip ilubiung dina paméran domestik jeung luar negeri, jeung émbaran paméran bakal dibagikeun sareng anjeun sacara real waktu. urang pilari maju ka boga pasamoan sareng anjeun dina paméran. 

Sertipikat:

1

Produk utama urang salaku handap:

Aluminium kotakna
Squeegee
Screen bolong
Mesin Screen Printing
Flash dryer
dryer Torowongan
Unit eksposur
manjang mesin
Inks
emulsion
lianna consumables layar percetakan: aluminium cecekelan, scoop coater, péso mangsi, hinge clamp, gun titik beberesih, gun panas, tegangan méteran, pilem tinta-jet jsb .

Sakabéh produk spésifikasi bisa ngaropéa nurutkeun konsumén.

Jiamei, pilihan pangalusna anjeun suplai layar percetakan jeung alat.