• HOW TO CLEAN SCREEN PRINT MESH ?

  Screen printer screen selection must ensure that the screen mesh has a good quality match with the printed product. At the same time, the extensibility of the screen should not be too large, and its structure should be kept as close as possible, otherwise the quality of the screen cannot be guara...
  Lexo më shumë
 • What is the meaning of DTF printer/ DTF film /DTF ink

  Compared with traditional technology, the production of DTF printer white ink hot stamping is more flexible and has a smaller footprint. DTF printer sets printing, shaking powder, baking in one, environmental protection, high printing speed, very stable quality. It prints in bright colors with be...
  Lexo më shumë
 • Funksioni dhe përdorimi i skarësit në printimin e ekranit

  Squeegee mund të duket e thjeshtë, por në fakt squeegee është një pjesë shumë komplekse e printimit në ekran. Në forma të tjera të printimit, për të bërë bojëra Mjetet e transferimit janë kruajtëse, rul boje, rul presioni dhe ngjitës, secila prej të cilave ka funksionin e vet unik. Në printimin e ekranit, funksionet e skarësit janë kryesore...
  Lexo më shumë
 • Avantazhet e printimit dixhital dhe filmit DTF

  Avantazhet e printimit dixhital dhe filmit DTF

  Udhëheqja në printimin dixhital – DTF Diskutimi i printimit direkt në film (DTF, stampim dixhital me bojë të bardhë) kundrejt printimit DTG (drejtpërdrejt në veshje, printim direkt me jet) çon në pyetjen: “Çfarë janë avantazhet e teknologjisë DTF?” Ndërsa printimi DTG prodhon...
  Lexo më shumë
 • Të gjitha njohuritë e rrjetës që dëshironi të dini janë këtu

  Të gjitha njohuritë e rrjetës që dëshironi të dini janë këtu

  Numri i duhur i rrjetës së printimit të ekranit do të bëjë një ndryshim të madh në të gjitha punët tuaja të ekranit mëndafshi. Këtu është një listë e numrave të ndryshëm të rrjetave dhe bojës (bojërave) plastisol që do të funksiononin për punë printimi në ekran: Numri i rrjetës së mëndafshit: 25 rrjetë, 40 rrjetë – Përdorimi: Bojëra me shkëlqim. Printerët e ekranit zakonisht përdorin 159 U...
  Lexo më shumë
 • Shtypja e ekranit Përmbledhje e bërjes së pllakave

  Shtypja e ekranit Përmbledhje e bërjes së pllakave

  Pllakëbërja tradicionale duke përdorur metoda manuale, pra përmes mënyrës së gdhendjes manuale të shabllonit, pra në formën e filmit transparent dhe jo transparent në dy gjendje, kështu që printimi në ekran nganjëherë quhet printim shabllon. Pjesët e nënshtresës me bojë hiqen. , pjesë të pllakës...
  Lexo më shumë
 • Njohuri bazë për kruesen e krueses së ekranit të mëndafshit

  Rregullimi i këndit të makinës së printimit të ekranit ndikon drejtpërdrejt në cilësinë e printimit në ekran është e mirë ose e keqe, të gjithë kalojnë printimin në ekran këtu për të ndarë me ju se si të rregulloni këndin e makinës së printimit në ekran. Shpresojmë që kontakti i hershëm me personelin e industrisë së shtypshkrimit të ekranit mund të ketë...
  Lexo më shumë
 • Hapat e funksionimit të printimit në ekran, parimet bazë të procesit dhe përcaktuesit e sasisë së bojës.

  Tani është një epokë e zhvillimit të shpejtë. Kjo epokë e re ka nxitur zhvillimin e teknologjive të reja. Teknologjia e printimit të ekranit është zhvendosur nga qytetërimi i lashtë mijëra vjet më parë në shekullin e 20-të. Sot edhe ajo po përballet me sfidat e kohës dhe po përjeton një periudhë të tillë dhimbjeje. T...
  Lexo më shumë
 • A është më mirë makina e printimit automatik apo manual?

  Me zhvillimin e shkencës dhe teknologjisë, industria e shtypjes së ekranit ka evoluar gradualisht nga makinat manuale të printimit të ekranit në makinat e printimit gjysmë automatike dhe makinat automatike të printimit të ekranit. Mund të ketë shumë njerëz që mendojnë se produktet e printuara me printim në ekran ma...
  Lexo më shumë
 • Njohuri bazë për printimin në ekran

  Printimi me ekran është një metodë kryesore printimi në printimin e shablloneve. Printimi me ekran bazohet në dorëshkrimin origjinal, duke zgjedhur metodën e prodhimit të pllakës dhe procesin e printimit dhe duke përcaktuar materialet e printimit që do të përdoren. Për shkak se printimi me ekran ka një gamë të gjerë përdorimesh, ka shumë lloje të c...
  Lexo më shumë
 • Printim me ekran të pllakave qeramike dhe pllakave të kullimit

  Printim me ekran të pllakave qeramike dhe pllakave të kullimit

  Materiali pastel është i printuar në ekran për të riprodhuar imazhin në dekadë. Më pas ngjitet në enët prej qeramike dhe pas pjekjes shfaqen ngjyrat e ndezura. Ky proces quhet procesi i dekorimit të etiketave pastel me lustër. Është një proces dekorimi qeramik me një histori të gjatë...
  Lexo më shumë
 • Procesi i printimit të ekranit në modelet e veshjeve

  Procesi i printimit të ekranit në modelet e veshjeve

  Është gjithashtu e nevojshme dhe urgjente për stilin aktual të jetesës. Me zhvillimin e ekonomisë së tregut dhe përmirësimin e cilësisë së jetës, kërkesa e njerëzve për veshje, veçanërisht për cilësinë e veshjeve, shijen, modelin, ngjyrën, stilin, materialin, duke përfshirë kërkesat për numrin e rep...
  Lexo më shumë