Rreth Nesh -. Shenze Jiamei Screen Printing Equipment CO, Ltd

RRETH NESH

Shenze Jiamei Grupi i themeluar në vitin 1999, prodhues pajisje shtypjen ekran dhe pajisjeve në Shijiazhuang City, Hebei Province.
Si një anëtar i CSPIA / CSGIA / FESPA, ne kemi gjithmonë të shqetësuar në lidhje me zhvillimin e industrisë së shtypjes ekran. Produktet kryesore kanë punëtorinë e tyre të pavarur, dhe të sistemit të testimit, në mënyrë që të mbajë të mirë të cilësisë dhe çmimeve konkurruese për konsumatorët në vend dhe jashtë vendit.

Ekspozita:

Ne marrim pjesë në mënyrë aktive në ekspozita vendas dhe të huaj, dhe informacioni Ekspozita do të ndahet me ju në kohë reale. Ne i mirëpresim të ketë një takim me ju në ekspozita. 

Certifikata:

1

Produktet tona kryesore si në vijim:

Aluminum Frame
kruajtëse
Screen Mesh
Screen Printing Machine
Flash tharëse
tharëse Tunnel
njësi Exposure
shtrihen makinë
Bojëra
Emulsion
tjera konsumit shtypjen ekran: alumini të trajtojë, lugë coater, thikë bojë, varet pirg, spot pastrim armë, armë ngrohjes, metër tensioni, film ink-jet etj .

Të gjitha specifikimet e produkteve mund të personalizohet sipas konsumatorëve.

Jiamei, zgjedhja juaj e mirë për furnizimet shtypjen ekran dhe pajisjet.