PRODUKTET TONA FUNDIT

 • SMT screen printing frame

  SMT screen printing frame

  PRODUCT  DISPLAY Surface Mount Technology (SMT) for electronic circuit.This is called surface mount or surface mount technique.A frame is a frame u...
 • screen printing frame -paint spraying

  screen printing frame -paint spraying

  product description • Adopting High quality Aluminum Alloy as the material  • Each frame is hand cut and welded  • Sandblasting & Grinding for ...
 • screen printing frame

  screen printing frame

  High quality screen printing frame Aluminum Priofiles Packing&shipping
 • Silk Screen Printing Aluminum Frame

  Silk Screen Printing Aluminum Frame

  Product Description All corners are completely sealed to prevent ink from leaking. One side is specially prepared to make fabric adhesion fast a...
 • Aluminum Frame 12″ x 16″ (frame only)

  Aluminum Frame 12″ x 16″ (frame only)

  We are professional in manufacturing Aluminum Frame 12″x16″ as following : ● Constructed with 6063T5 alloy ● Each pieces are hand-cut,...
 • Ekran alumini 25 "x 36" me 160 bardhë rrjetë

  Screen alumini 25 "x 36" me 160 ...

  Screen ynë Alumini 25 "x 36", me 160 White Mesh është bërë, ngjitur, dhe të shtrirë në një tension të përsosur me të drejtë Newton dimens ...
 • Screen alumini 25 "x 36", me 110 White Mesh

  Screen alumini 25 "x 36" me 110 ...

  Screen ynë Alumini 25 "x 36", me 110 White Mesh është bërë, ngjitur, dhe të shtrirë në një tension të përsosur me të drejtë Newton dimens ...
 • Screen alumini 23 "x 31", me 180 White Mesh

  Screen alumini 23 "x 31" me 180 ...

  Screen ynë Alumini 23 "x 31", me 180 White Mesh është bërë, ngjitur, dhe të shtrirë në një tension të përsosur me të drejtë Newton dimens ...
 • Screen alumini 23 "x 31", me 160 White Mesh

  Screen alumini 23 "x 31" me 160 ...

  Screen ynë Alumini 23 "x 31", me 160 White Mesh është bërë, ngjitur, dhe të shtrirë në një tension të përsosur me të drejtë Newton dimens ...
 • Screen alumini 23 "x 31", me 130 White Mesh

  Screen alumini 23 "x 31" me 130 ...

  Product Description Product Feature Our Aluminum Screen 23″ x 31″ with 110 White Mesh is made, welded, and stretched out to a perfect t...
 • Screen alumini 23 "x 31", me 110 White Mesh

  Screen alumini 23 "x 31" me 110 ...

  Aluminum Frame Description Our Aluminum Screen 23″ x 31″ with 110 White Mesh is made, welded, and stretched out to a perfect tension wi...
 • Alumin kornize 23 "x 31 '(frame vetëm)

  Alumin kornize 23 "x 31 '(frame vetëm)

  Aluminum Frame 23″ x 31″ (frame only)Aluminum frame specification Popular Specification of Aluminum frame 18×20 35mmx35mmx1.6...
 • White Screen Mesh 60 Micron Thread

  White Screen Mesh 60 Micron Thread

  Model JM-03 Material 100% polyester Woven type plain woven Mesh count 30-500 mesh/inch(13 T~165 T ) Wire diameter 27-200 μm Aperture ...
 • White Screen Mesh 33 Micron Thread

  White Screen Mesh 33 Micron Thread

  Model JM-03 Material 100% polyester Woven type plain woven Mesh count 30-500 mesh/inch(13 T~165 T ) Wire diameter 27-200 μm Aperture ...
 • 195 Yellow Screen Mesh 39 Micron Thread – 50″x1m

  195 Yellow Screen Mesh 39 Micron Thread – 50...

  PRODUCT DISPLAY Model JM-03 Material 100% polyester Woven type plain woven Mesh count 30-500 mesh/inch(13 T~165 T ) Wire diameter 27-200...
 • White Screen Mesh

  White Screen Mesh

  Model JM-03 Material 100% polyester Woven type plain woven Mesh count 30-500 mesh/inch(13 T~165 T ) Wire diameter 27-200 μm Aperture ...
 • 280 White Screen Mesh

  280 White Screen Mesh

  Model JM-03 Material 100% polyester Woven type plain woven Mesh count 30-500 mesh/inch(13 T~165 T ) Wire diameter 27-200 μm Aperture ...
 • 305 White Screen Mesh

  305 White Screen Mesh

  Model JM-03 Material 100% polyester Woven type plain woven Mesh count 30-500 mesh/inch(13 T~165 T ) Wire diameter 27-200 μm Aperture ...
 • White Screen Mesh 60 Micron Thread

  White Screen Mesh 60 Micron Thread

  Model JM-03 Material 100% polyester Woven type plain woven Mesh count 30-500 mesh/inch(13 T~165 T ) Wire diameter 27-200 μm Aperture ...
 • White Screen Mesh 100 Micron Thread

  White Screen Mesh 100 Micron Thread

  Model JM-03 Material 100% polyester Woven type plain woven Mesh count 30-500 mesh/inch(13 T~165 T ) Wire diameter 27-200 μm Aperture ...
 • White Screen Mesh 33 Micron Thread

  White Screen Mesh 33 Micron Thread

  Model JM-03 Material 100% polyester Woven type plain woven Mesh count 30-500 mesh/inch(13 T~165 T ) Wire diameter 27-200 μm Aperture ...
 • 100 White Screen Mesh 80 Micron Thread

  100 White Screen Mesh 80 Micron Thread

  Model JM-03 Material 100% polyester Woven type plain woven Mesh count 30-500 mesh/inch(13 T~165 T ) Wire diameter 27-200 μm Aperture ...
 • 100% polyester monofilament mesh

  100% polyester monofilament mesh

  100% polyester monofilament meshProduct Advantages -Good diathermancy  -High air permeability  -Acid resistance and Alkali resistance  -Low elongat...
 • 305 Screen Yellow Mesh 39 Mikroni Thread - 50 "x1m

  305 Screen Yellow Mesh 39 Mikroni Thread -? 50 ...

  Model JM-03 Material 100% polyester Woven type plain woven Mesh count 30-500 mesh/inch(13 T~165 T ) Wire diameter 27-200 μm Aperture ...
 • JM-DR-2C flash dryer

  JM-DR-2C flash dryer

  Flash Dryer Model: JM-DR-2C Parameter:* Heating Area: 20”x24” (500x600mm)* Floor to Heating Surface Minimum Height : 30inch* Floor to Heatin...
 • JM-DR-2B flash dryer

  JM-DR-2B flash dryer

  Flash Dryer Model: JM-DR-2B Parameter:* Heating Area: 20”x24” (500x600mm)* Floor to Heating Surface Minimum Height : 28inch* Floor to Heatin...
 • JM-DR-2A3 flash dryer

  JM-DR-2A3 flash dryer

  Flash Dryer Model: JM-DR-2A3 Parameter:Heating area: 450 x 600mmAdjustable height:30-48inch110v/ 60HZ 1800W220v/ 50HZ 2000W PS, Two free lam...
 • JM-DR-2A2 flash dryer

  JM-DR-2A2 flash dryer

  Flash Dryer Model: JM-DR-2A2 Parameter:Heating area: 400 x 400mmAdjustable height:30-48inch110v/ 60HZ 1650W220v/ 50HZ 1800W   PS, Two free l...
 • JM-DR-2-A1 tharëse flash

  JM-DR-2-A1 tharëse flash

  Flash Dryer Model: JM-DR-2-A1 Parameter:Heating area: 18”x18”Adjustable height:30-48inch360 degree swivel head Stainless steel screen coveri...
 • JM-DR-2A flash dryer

  JM-DR-2A flash dryer

  Flash Dryer Model: JM-DR-2A Parameter:Heating area: 18”x18”Adjustable height:30-48inch360 degree swivel head Stainless steel screen covering...

RRETH NESH

Shenze Jiamei Grupi i themeluar në vitin 1999, prodhues pajisje shtypjen ekran dhe pajisjeve në Shijiazhuang City, Hebei Province.
Si një anëtar i CSPIA / CSGIA / FESPA, ne kemi gjithmonë të shqetësuar në lidhje me zhvillimin e industrisë së shtypjes ekran. Produktet kryesore kanë punëtorinë e tyre të pavarur, dhe të sistemit të testimit, në mënyrë që të mbajë të mirë të cilësisë dhe çmimeve konkurruese për konsumatorët në vend dhe jashtë vendit.

inqury