Jiamei Screen mainly produce and supply DTF printer,PU squeegee,aluminum screen frame, screen printing mesh,screen printer, flash dryer .All the products specification can be customized according to the customers.

about
JIAMEI SCREEN

Shenze Jiamei група основана во 1999 година, професионален производител на екран печатење материјали и опрема во Shijiazhuang Сити, Hebei покраината.
Како член на CSPIA / CSGIA / FESPA, имаме загрижени за развојот на индустријата на печатење на екран и секогаш. Главните производи имаат сопствена независна работилница и тестирање на системот, со цел да се задржи на најдобар квалитет и конкурентна цена за клиентите во земјата и во странство.

HOT PRODUCTS

news and information

What is the meaning of DTF printer/ DTF film /DTF ink

Compared with traditional technology, the production of DTF printer white ink hot stamping is more flexible and has a smaller footprint. DTF printer sets printing, shaking powder, baking in one, environmental protection, high printing speed, very stable quality. It prints in bright colors with be...

View Details

Функција и употреба на гумен за печатење на екран

Машината може да изгледа едноставно, но всушност гуменот е многу сложен дел од печатењето на сито. Во други форми на печатење, за правење мастила Алатките за пренос се гумен, валјак за мастило, валјак под притисок и лепило, од кои секоја има своја уникатна функција. Во печатењето на сито, функциите на гуменот се главни...

View Details

Предности на дигитално печатење и DTF филм

Водечки пат во дигиталното печатење – DTF Дискусијата за печатење директно во филм (DTF, дигитално топло печат со бело мастило) наспроти печатењето DTG (директно во облека, печатење со директен млаз) води до прашањето: „Што се предностите на DTF технологијата?“ Додека печатењето DTG произведува ...

View Details