China Squeegee Blade 90 Durometer - 6 'Roll pabrik lan manufaktur | Jiamei

Squeegee Blade 90 Durometer - 6 'Roll

Short Description:

Squeegee Blade 90 Durometer - 6 'Roll kualitas dhuwur, solvent tahan lan dawa squeegee langgeng kanggo industri layar printing. squeegees kita sing digawe metu saka ndhuwur elastomers bahan polyurethane, digawe kanggo maneh saka paling squeegees liyane.


  • Squeegee Size: 50 * 9mm
  • Length: 72 inci saben muter
  • Kekandelan: .375 "(9.5mm) = 3/8 Jembar: (50mm) = 2 Inch
  • Detail produk

    Tags Product

    Squeegee Blade 90 Durometer - 6 'Roll

    1

    Squeegee Blade 90 Durometer - 6 'Roll kualitas dhuwur, solvent tahan lan dawa squeegee langgeng kanggo industri layar printing. squeegees kita sing digawe metu saka ndhuwur elastomers bahan polyurethane, digawe kanggo maneh saka paling squeegees liyane.

    squeegees kita awet karo sudhut Gamelan lan uniformity saka sudhut. uniformity lan sudhut Gamelan ngidini kanggo nutupi rapi saka tinta. sing kok sudhut squeegee kudu kontras lan uga ditetepake, tanpa cacat. Salajengipun, squeegee kita kang banget solvent tahan-ora nyaksekake utawa karusakan nalika dipped ing Sa solvent.

    specifications:

    siji muter wis 72 inci saka squeegee ing

    SPESIFIKASI: kekandelan: .375 "(9.5mm) = 3/8 Jembar: (50mm) = 2 Inch

    2

    Durometer punika pangukuran atose saka squeegee karet. durometer luwih, 90, digunakake kanggo industri Graphic, utamané dening printer botol. ing printer textile biasane nggunakake 70 durometer- sawetara printer bisa seneng 60 utawa 80 Duro. ing durometer ngisor squeegee liyane ink bisa di-push ing kanggo kain, supaya yen seneng kanggo aplikasi liyane mangsi kanggo jangkoan luwih utawa yen sampeyan Printing puff utawa gel, sampeyan bisa nggunakake 50 utawa 60 durometers.

    3

    printing squeegee rawuh ing wujud, kayata pinggiran sakcara, babak (Bull irung) utawa bevel pindho (beveled pinggiran uga teka ing sudhut sing beda). ing squeegee bevel digunakake dening printer botol utawa printing lumahing hard. ana printer textile sing nggunakake pinggiran bevel kanggo printing textile nggoleki.

    Packing & kapal

    微 信 截图 _20190522161437


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita