China JM-DR-1A layar rak pabrik lan manufaktur | Jiamei

JM-DR-1A rak Layar

Short Description:

A trep, papan-saving, piranti protable lan abnehmbar. Bangunan saka aluminium karo reainforcement riveted lan gandheng. Malah let antarane layar tegese kahanan witjaksono sak pangatusan lan panyimpenan.


  • Model Number: JM-DR-1A
  • Bahan: Bangunan saka aluminium
  • Papan lapisan: 2 "/ 5cm
  • Cocog kanggo ukuran pigura: 20 20 "x 24" utawa 23 "x 31" layar
  • Ukuran Packing: 154 * 61 * 10cm
  • Bobot: 23kg
  • Detail produk

    Tags Product

    layar Frame rak

    A trep, papan-saving, piranti protable lan abnehmbar. Bangunan saka aluminium karo reainforcement riveted lan gandheng. Malah let antarane layar tegese kahanan witjaksono sak pangatusan lan panyimpenan.
    Aplikasi:
    Dry screens/frames
    Store screens/frames
    Transport screens/frames
    fitur:
    Bangunan saka aluminium
    Heavy-duty casters
    Apart height:2”/5cm
    Stores 20 20″ x 24″ or 23″ x 31″ screens
    package size:154*61*10cm
    weight:23kg

    ç½ ?? æ¡ ?? æ ?? ¶å ?? dening


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita

    kategori produk