• Fungsi lan panggunaan squeegee ing sablon

    Squeegee bisa uga katon prasaja, nanging nyatane squeegee minangka bagean saka printing layar sing rumit banget. Ing wangun printing liyane, kanggo nggawe tinta Alat transfer yaiku squeegee, roller tinta, roller tekanan lan lem, sing saben duwe fungsi unik dhewe. Ing sablon, fungsi squeegee yaiku ...
    Waca liyane
  • Kaluwihan saka digital printing lan film DTF

    Kaluwihan saka digital printing lan film DTF

    Anjog cara ing digital printing - DTF Diskusi langsung-kanggo-film (DTF, white-ink digital hot stamping) printing versus DTG (direct-to-clothing, direct-jet printing) ndadékaké kanggo pitakonan: "Apa keuntungan teknologi DTF?" Nalika percetakan DTG ngasilake ...
    Waca liyane
  • Kabeh kawruh bolong sampeyan pengin ngerti kene

    Kabeh kawruh bolong sampeyan pengin ngerti kene

    Jumlah bolong printing layar sing tepat bakal nggawe bedane gedhe ing kabeh proyek layar sutra sampeyan. Ing ngisor iki dhaptar cacah bolong sing beda lan tinta plastisol sing bisa digunakake saben printing layar: Silk Mesh Count: 25 mesh, 40 mesh – Dianggo: Glitter Inks. Printer layar biasane nggunakake 159 U ...
    Waca liyane
  • Screen Printing Ringkesan saka Plate Making

    Screen Printing Ringkesan saka Plate Making

    Tradisional platemaking nggunakake cara manual, sing, liwat cara manual engraving Cithakan, sing, ing wangun film transparent lan ora transparent loro negara, supaya printing layar kadhangkala disebut printing cithakan.Parts saka landasan karo tinta dibusak. , bagean saka plat ...
    Waca liyane
  • Wawasan dhasar babagan scraper squeegee layar sutra

    mesin screen printing imbuhan amba squeegee langsung mengaruhi kualitas printing layar apik utawa ala, kabeh pass printing layar kene kanggo nuduhake karo sampeyan carane nyetel amba squeegee mesin printing layar. Muga-muga kontak awal karo personel industri percetakan layar bisa duwe ...
    Waca liyane
  • Langkah-langkah operasi printing layar, prinsip proses dhasar, lan penentu jumlah tinta.

    Saiki jaman perkembangane cepet. Era anyar iki wis nyurung pangembangan teknologi anyar. Teknologi printing layar wis pindah saka peradaban kuna ewonan taun kepungkur menyang abad kaping 20. Dina iki, uga ngadhepi tantangan jaman lan ngalami periode Pain kasebut. T...
    Waca liyane
  • Apa mesin sablon otomatis utawa manual luwih apik?

    Kanthi perkembangan ilmu pengetahuan lan teknologi, industri sablon mboko sithik berkembang saka mesin sablon manual dadi mesin sablon semi-otomatis lan mesin sablon otomatis. Bisa uga ana akeh wong sing mikir yen produk sing dicithak nganggo sablon ma...
    Waca liyane
  • Kawruh dhasar saka Screen Printing

    Printing layar minangka cara printing utama ing printing stensil. Sablon adhedhasar naskah asli, milih cara nggawe piring lan proses nyetak lan nemtokake bahan cetak sing bakal digunakake. Amarga printing layar nduweni macem-macem kegunaan, ana akeh jinis c...
    Waca liyane
  • Printing layar decals keramik lan kothak rembesan

    Printing layar decals keramik lan kothak rembesan

    Materi pastel dicithak layar kanggo ngasilake gambar ing decal. Banjur ditempelake ing piranti keramik, lan warna-warna cerah ditampilake sawise dipanggang. Proses iki diarani proses dekorasi decals pastel ing glaze. Iki minangka proses dekorasi keramik kanthi sejarah sing dawa ...
    Waca liyane
  • Proses Printing Layar ing Pola Busana

    Proses Printing Layar ing Pola Busana

    Iku uga perlu lan urgent kanggo gaya urip saiki. Kanthi pangembangan ekonomi pasar lan nambah kualitas urip, dikarepake wong kanggo sandhangan, utamané kualitas sandhangan, rasa, pola, werna, gaya, materi, kalebu syarat kanggo jumlah repl ...
    Waca liyane
  • Screen printing plate nggawe karya

    Screen printing plate nggawe karya

    Printing layar wis akeh kaluwihan, kayata: lapisan tinta kandel lan jangkoan kuwat, ora winates dening ukuran lan wangun saka landasan, tata letak alus lan meksa printing cilik, cocok kanggo macem-macem jinis tinta lan fastness cahya, etc. digunakake ing industri elektronik, Keramik Dec ...
    Waca liyane
  • Faktor pengaruh sablon

    Faktor pengaruh sablon

    Printing layar luwih akeh digunakake ing industri elektronik, industri decal keramik lan percetakan tekstil lan industri pewarnaan. Kanthi kemajuan masyarakat sing terus-terusan, wong duwe syarat sing luwih dhuwur lan luwih dhuwur kanggo kualitas produk sablon. Carane nambah kualitas scre...
    Waca liyane