China Screen Printing IR Flash Dryer with Temperature Controller factory and manufacturers | Jiamei

Screen Printing IR Flash Dryer with Temperature Controller

Katrangan singkat:

Nyetel ngalih ing mburi kanggo nggawe 2,4 utawa 6 lampu digunakake ing wektu sing padha.

Lampiran penggemar, nambah 20% efficiency -30%.

wektu lampu kilat cepet lan banget malah dadi panas.


  • Model: JM-DR-2B
  • Heating Area: 20 "x24" (500x600mm)
  • Power Supply: 220V/50HZ 3600W
  • Suhu: 0-250 jurusan
  • Detail produk

    Tags Product

    Flash Dryer
    Model: JM-DR-2B
    Parameter: * Heating Area: 20 "x24" (500x600mm) * Floor kanggo Heating lumahing Dhuwur Minimal: 28inch * Floor kanggo Heating lumahing Dhuwur Bukaan: 48inch * Power Supply: 220V/50HZ 3600W* IR Lamp: 6 bêsik* Layar Stainless panutup unsur 360 degree   sirah putar* Suhu nganti 250 degreePS, Two lamps free sing cocok kanggo free.Nyetel ngalih ing mburi kanggo nggawe 2,4 utawa 6 lampu digunakake ing wektu sing padha.Lampiran penggemar, nambah 20% efficiency -30%.

    wektu lampu kilat cepet lan banget malah dadi panas.

    Paket: 1 kothak karton kuwat (57 * 94 * 29mm) Volume: 0.16m³ Gross Bobot: 30KG

    1- (4) 1- (1) 


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita